tiistai 12. helmikuuta 2013

Pieni eläkekirja



Vielä tuleekin yksi päivitys tähän blogiin, jonka lopettelin vuosi sitten. Blogikirjoittelun sivutuloksena syntyi pieni kirjanen, jonka sain postista tänään. Olen koonnut siihen omia ja muidenkin kokemuksia eläkkeelle jäämisestä sekä ajatuksia siitä, miten tästä elämänvaiheesta voisi tulla hyvä aika. Yllättäen kirjaselle löytyi kustantaja.

Eläkkeelle jääminen on omalla tavallaan jännittävä aika, koska eläkkeelle jäädessään ei voi tietää, mitä itselle sen jälkeen tapahtuu, kuinka pääsee irtautumaan työelämän hyvistä ja huonoista jäljistä ja kuinka oppii elämään uutta elämänvaihetta, kolmatta ikää. Ajan mittaan huomasin, että tärkeäksi tuli myönteisen mielen opettelu ja huomion kiinnittäminen hyviin asioihin.
Näiden kysymysten seurannasta syntyivät tämä blogi ja tämä kirjanen. Aloitin tämän nettipäiväkirjan helmikuussa 2007. Ajoittain kirjoittamisessa on ollut pitkiäkin taukoja.
"Mumman raitamatto"- blogini kuvaa ikäihmisen elämää jatkossa.

1 kommentti:

  1. Ellinoora on lisännyt kommentin tekstiisi "Pieni kirja":

    Onnittelut kirjan tekijälle!

    VastaaPoista

Pieni eläkekirja

Vielä tuleekin yksi päivitys tähän blogiin, jonka lopettelin vuosi sitten. Blogikirjoittelun sivutuloksena syntyi pieni kirjanen, jonka ...