keskiviikko 18. huhtikuuta 2007

Hyvästelymatka

"Työmatka" takana, hieno matka toteamaan, että monta vuotta valmisteltu projekti toisessa maassa oli päässyt toteutusvaiheeseen. Tapasin tuttavia vuosien takaa, ystävällisiä, arvostettuja kollegoja. Oli hieno illallinen, kauniit seremoniat, kaunis kaupunki. Itsekin sitä toisella kielellä käyttää enemmän adjektiiveja ja superlatiiveja kuin tavallisesti! Sain siis hyvästellä sitäkin osaa entisistä tehtävistäni. Pidettyäni onnittelupuheen tuntui, että saattaisin vielä olla työkykyinenkin, mutta en astuisi taaksepäin, en.

Asuntoasiat askarruttavat, pitää miettiä vaihtoehtoja. Jos tässä alkaa purkaa kotia, tarvitaan kyllä työkykyä! Jättäisinkö siis nämä männynlatvat, jotka ovat minua vuosikausia tukeneet!
Täti on onneksi saanut avun lääkityksestä, kohtauksia ei ole ollut puoleentoista viikkoon. Koti- ja ystäväapu toimii. Väsynyt hän on, ei entisensä. Sielläkin pitäisi olla. Seuraavaksi on kuitenkin pikku Annan synttärit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni eläkekirja

Vielä tuleekin yksi päivitys tähän blogiin, jonka lopettelin vuosi sitten. Blogikirjoittelun sivutuloksena syntyi pieni kirjanen, jonka ...