keskiviikko 2. toukokuuta 2007

Mitä tein tänään

Nyt väsyttää. Kello on seitsemän illalla. Olen melkein koko päivän tuunannut tuvan keittiönkaappeja. En löytänyt uusia sopivia, joten täytyi alkaa uudistaa vanhaa. Ulkopuolelta maalasin jo aiemmin, mutta tänään olen tyhjentänyt kaapit ja laatikot. Valtaisan röykkiön tavaraa pienehkö kaapisto sisälleen sulkeekin. Muutama kadonnut tavarakin löytyi. Olen pessyt ja hionut pinnat ja maalannut yläkaapit ensimmäisen kerran. Hiekkapaperi kyllä teki loppua, liekö jälki riittävää. Huomenna pääsee heti maalaamaan alakaappeja.

Välillä kyllä kävin lenkillä vetämässä maalin ja tärpätin sijaan paikallista puhdasta metsäilmaa sisääni. Enkä toki unohtanut kirjastoautoa, joka uskollisesti tarjontansa syrjäkylän maitolaiturin luokse kerran viikossa kuljettaa. Kuljettaja on alkanut suositella minulle kirjoja. Saan yksityispalvelua, kun olen tässä ainoa asiakas. Välillä tutkin netistä vanhojen ikkunoiden korjausohjeita, kun ne uudet mallit tuntuvat vastustavan.
Nyt kylpyyn RSO:n konserttia kuunnellen, sitten Grayn anatomia, jota mieskin katsoo siellä jossain.
Naapurin kissa hiipii navetanviertä. Aurinko paistaa pohjoispuolella olevan navetan takaa, varjot ulottuvat kauas pihan yli. Tätä tein tänään, en ajatellut juuri mitään.

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Kuulostaa ja tuntuu hyvältä. Melkein kuin itse pääsisi maalaamaan ja hiomaan. Melkein kuin itse olisi kävelemässä metsässä raitista ilmaa hengittäen.
    Luen päivittäin tekstiäsi, palailen menneisiin, valmistelen kai itseäni samanlaiseen aikaan.
    Kiitos taas tänäänkin!
    E.J.

    VastaaPoista
  2. Kiitos E. Jokaisella on oma valmistautumisensa ja tilanteensa, mutta itsekin mielelläni lukisin enemmänkin jonkun muun kokemuksia tästä elämän murrosvaiheesta.

    VastaaPoista

Pieni eläkekirja

Vielä tuleekin yksi päivitys tähän blogiin, jonka lopettelin vuosi sitten. Blogikirjoittelun sivutuloksena syntyi pieni kirjanen, jonka ...