tiistai 1. marraskuuta 2011

Hello there!

Minua ihmetyttävät nämä bloggerin viimeaikaiset bloginsisäiset tilastot, jotka kertovat "sivun katseluista". Nimittäin "katsojat" -kohta kertoo, että USA:ssa on esim. viime viikon aikana luettu 445 sivua, tänään 64, viime kuun aikana toista tuhatta.
En taida ymmärtää tämän tilaston logiikkaakaan, mutta kysymykseni on, että onko siellä USA:ssa oikeasti joitakin lukijoita? Vai ovatko luvut jotain mobiiliversioon liittyvää tekniikkaa? So, if there in USA really is somebody reading this blog, please send a comment, you can select nimetön (anonymous) as profile ! It comes to my e-mail and I need not to publish it.

3 kommenttia:

  1. Kirjoitin pitkän kommentin, mutta se ei näy tallentuneen. Olen ihmetellyt samaa. Siksi otin sivulleni reilu viikko sitten toisen lukijalaskurin, josta näen, että suurin osa sivuvierailuista tulee lähteestä "unknown", todella anonyymiä. Luulen, että kyse on googlen vierailuista, koska jostakin kumman syystä kartassa Piilaakson kohdalla on iso punainen ympyrä, mutta ei koskaan yhtään kommenttia.

    Tai se on sitten varsinaista salaseurantaa proxy serverien kautta.

    Jos tuli kahteen kertaan tämä komentti, niin poista toki.

    VastaaPoista
  2. Yhteen kertaan kommentti tuli, kiitos. Tämä runsas Amerikkailmiö alkoi, kun vaihdoin uuteen mobiiliversioon. Sitä ennen oli tasaisesti merkitty katsojia myös USA:sta, mutta paljon vähemmän. Jotenkin se siis saattaa liittyy blogin ulkoasuun.

    VastaaPoista
  3. Liisa ym: Kokeilin ulkoasun muutosta tavalliseen malliin ja hetipä katsojatilasto putosi vaatimattomalle tasolleen. Merkinnät siis johtuvat jollakin tavalla mobiilimallista.

    VastaaPoista

Pieni eläkekirja

Vielä tuleekin yksi päivitys tähän blogiin, jonka lopettelin vuosi sitten. Blogikirjoittelun sivutuloksena syntyi pieni kirjanen, jonka ...